Saturday, May 11, 2013

selamat tinggal kelantan

Views
i'm leaving....on the jet plane...dont know when i'll be back again...

*ada rasa cam nyanyi lagu leaving on the jet plane tak...agagaga

weih weih...ini entry aa manyak sedih punya mode aa...ommmmmmmmm....mantera seru mode...

                     
                 amacam...ada gaya cam ibu yang bagus tak di situ? agagagaga

*lap ayaq mata

sedihnya nak tinggal umah...tadi dah seround dah nangis aku ngan adik aku...weii...asal kau tacing sangat weih!! huh...nyampah aku...habis make up mahal2 aku...cit...miahahaha...masuk kete, sambung nangis lagi, pastu lap ayaq mata ayaq idung dan segala mala ayaq yang kuar tadi pakai lampin alia...wakakakaka...tak senonoh punya mama...

sampai airport pengkalan chepa...adeh...lewat seminit taje...tak sompek den nak check in kat kiosk, jadik...terbang saploh hengget...tak sempat kering air mata, tambah air mata baru...

selamat tinggal kelantan...hukhukhuk...nanti kita jumpa lagi...

notakaki : ku sapu air mata perpisahan...errr...pernah dengar ke tajuk lagu cenggini?

11 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alalaallala....jgn sedey2 ek mama alia..MR leo dah tunggu tu..mesti rindu...kehkehkeh..
semoga selamat sampai Felda DK ^____^

mawar berduri said...

nanti ble balik lagi...jgn sedih3..hehe

Mimie Najib said...

ala3.. jgn la sedih2 mama alia.. =)

alia duk umah baru la ye.. :)

therosputih said...

cik azlyzah
tak kira tak kira...nak sedih2 jugak...

therosputih said...

mawar
belum tahu lagi bila...hukhukhuk

therosputih said...

mimie
aah, rumah baru...hope dia boleh biasakan diri dengan cepat...

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak pe2..ade jugak yg poujokkkkk kat situ...kehkehkeheee

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

sory......dah promise.....jgn nangis tapi....ingat dah xde org yg nk main2 :(

Intan Akma said...

sabar la ye..dah tugas kan...

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..dah selamat sampai pun kan... ;)

JaSSNaNi said...

pernah dengar lagu tu.. scoin kot ke sting.. ku sapu air mata ka apa ka... hahahahahaha.. kita touching skali tau baca.. huhuhu