Monday, May 13, 2013

REVIEW BLOG : azlyiejah.blogspot.com

Views
seperti yang telah dijanjikan, inilah dia entry yang ditaip khas untuk cik azlyzah selaku pemenang teka teki tekuk...errrr...acanne nak mula review eh...errr...

                     
header ini dulu, alkisah kaler purple...pastu disebabkan tuan punya blog nih gatai tangan, maka jadik le pinky2 style sket nih...cantik...ekekeke...kalau dah memang minat pink, setuju bonar lah kan ngan kaler cengginih...

owh yer...tuan punya blog ni ha, 

                 

mesra dipanggil cik kat dalam dunia maya ni...baru saje kahwin tahun lepas...tak boleh nak ngorat lebih2 ek...ngorat manja2 boleh...erkkk...apakah....hikhikhik

opsss...alang2 ngah review blog cik nih, alang2 plak cik ngah anjur segmen, jadikle alanf2 kuasa tiga promote segmennya...
                 
                    

aku dah join, korang bila lagi? boleh terjah sini 
--> http://azlyiejah.blogspot.com/2013/05/1st-segmen-by-cik-puan.html


18 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah congrats cik kerana telah direview...

cik azLyzah⊙.☉ said...

congretsssssss buat diri sendiri...yeyyyyy..tolong lah tepukkan tangan buat cik ne..alahaiiiii tu pon nak suruh keeee....cehhhhh....

Mimie Najib said...

tahniah kerana direview.. =)

Mimie Najib said...

oo..ada buat segmen ye.. blh la terjah ke segmen.. =)

Intan Akma said...

tahniah cik azlyzah ;D

Deqla Manjew said...

dah kenal.. hihi.. amboiii xmo dipanggil puan.. padahal dah kawen.. ngade2.. hihihi..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Deqlaaaaaa....shhhhhhh.....jangan bising...alahaiiiii terbongkar status ciqqqqq :D

mawar berduri said...

untunglah kena review..

mawar berduri said...

ada segmen r..nak terjah

Deqla Manjew said...

hahahahaa... org dah tau la..terang2 kat blog ada tulis.. babab kang!! ;p

therosputih said...

farah
kombang lobang idung cik gamaknya ni...hahaha

therosputih said...

cik
usahkan tepuk tangan, tepuk dahi pun boleh lagi cik oi...

therosputih said...

mimie
hadiah sbb dapat jawab teka teki tekuk...hihihi...join la segmen yang cik buat...sokongan antara satu sama blogger...

therosputih said...

intan
=) terima kasih jugak kat intan sbb sudi singgah sini selalu...

therosputih said...

deqla
cik cakap jgn panggil puan je kan, kalau panggil puan cik, boleh je...ahaks...

therosputih said...

cik
udah2...jangan gaduh ngan deqla...damai2 cepat...hihihi

therosputih said...

mawar
itulah...untung kalau menang...hahaha...nanti jempula join segmennya...

therosputih said...

deqla
cik saje je tu, gurau2 manja ngan deqla...hihihi