Thursday, May 9, 2013

terima kasih mommy linda

Views
mula-mula nak ucap berbanyak2 terima kasih pada one of kawansampaimati aku, linda sebab hadiahkan alia sepersalinan, sama macam anak dia, hana...

alia yang tersenyum lebar di situ
                     

dan ini plak hana, yang tenung macam nak makan orang...takut mommy ain tau...hihihi...linda cakap, hana ni pantang tengok henset, tu yang tenung sampai gitu sekali tu...

                     

opsss...ada lagi satu sepersalinan yang diterima oleh mommy mida, tapi nnti dulu lah...belum sempat amek picture lagi nih...

hadiah aku untuk hana dah siap, cuma belum pos je lagi...

terima kasih kawan2...

notakaki : selamat 100hari alia dilahirkan...


12 comments:

nadia farahida said...

omeyyyyyy :)

Mimie Najib said...

comelnyaaa.. alia ada geng ye.. :)

Intan Akma said...

alololo..sama besar da macam kembar pulak..cuma 1 ada rambut 1 xde..upin & ipin gegel hehe..

cik azLyzah⊙.☉ said...

same2 bam2....alahaiiiiii...comei je..

mawar berduri said...

dua2 tembam...

therosputih said...

nadia
hehehe...

therosputih said...

mimie
aah...nnti pas raya nanti tambah lagi sorang geng alia...hehehe

therosputih said...

intan
nak kena buh baja gamaknya nak suh cepat tumbuh dan subur...adeh...

therosputih said...

cik azlyzah
mak dia lagi omeyyy...wakakaka

therosputih said...

mawar
aah...sihat2 sume hendaknya...

JaSSNaNi said...

comelnya alia... cantek dapat baju hadiah tu..

Mimie Najib said...

wah..best la alia dari kecik dah ada geng.. =)