Tuesday, May 21, 2013

macam mana nak blogwalking nih?

Views
                     

kosong aje senarai blog yang aku dah follow, acanne nih? penat da wa refresh again and again, tapi tetap kuar macam ni je...saje je kan takmo bagi aku menghuruharakan blog orang lain...nak kena nih...

notakaki : line tenet problem kot...nampak gaya, tunggu aku bw malam2 nanti je la ek...

10 comments:

JaSSNaNi said...

ain.. camne leh jadi camtu? tetiba je ke? atau ain ada kodek2 kat mana2..?patut lah dia senyap je dia...

cik azLyzah⊙.☉ said...

line tenet busy kuttttt....

ayut said...

dh ok ke bloglist yer??parah gak klu tak ok lagi..huhu

Deqla Manjew said...

selalu jugak jadi pd deqla.. sbb tu deqla sediakan bloglist..soo.. nk terjah klik situ je..hihi

Mimie Najib said...

saya selalu juga jadi camtu..payah sangat masuk kat bhgn komen, click pada nama dorang..heheh

nurainothman ^-^ said...

Hai, 1st giveaway ain dah start.. jom join GA ain ni.. ade 30 hadiah menanti anda! :"D

http://nurainothman.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-nurainothman.html

Intan Akma said...

blog pon pandai meragam kot..hehe

adyna said...

Tu yg pelik kan Ain....harap2 kembali seperti sediakala

mawar berduri said...

xpe2..sabar jer r yea...

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

internet y u no be nice???