Wednesday, May 1, 2013

berakhir sudah satu hari cuti

Views
penuh wall fb orang duk wish
selamat hari buruh
, tak lupa jugak yang duk wish kat blog masing2...oleh itu, aku pun rasa menggelupur nak menggedik nak wish
selamat hari buruh
jugakla kepada semua pekerja yang ada di seluruh malaysia...

memandangkan aku memang ari2 dah pun cuti, jadi takdela merasa mana ke
cuti
an yang melanda...tapi totap jugak feel cuti sebab sume orang ada kat umah arini...yahooo...best kot...

ari ni satu ari aku tak kuar umah...terperap dalam bilik sambil main gomol2 ngan alia sampai terkukik2 dia gelak...pastu nangis mintak orang angkat riba dia...ceh...

alia sekarang tengah gigih berusaha nak meniarap...

apa aktiviti korang sepanjang ari ni?




6 comments:

JaSSNaNi said...

selamat hari cuti juga buat ain.. syok yer gomol alia.. fiyya pun tak kuar mana, dok umah masak dan terbongkang aje depan tv.. hihihihi... sok keje..

Mimie Najib said...

selamat hari pekerja & selamat bercuti.. =)

therosputih said...

kak nani
syiokkk sbb dia tak leh nak reject, nnti dah pandai tepis2 susah la...

therosputih said...

mimie
selamat hari pekerja gak utk mimie...cuti pegi mana semalam?

Intan Akma said...

sangat penat semalam..ada kenduri dari KL ke kemayan, pahang ke sabak bernam then patah balik KL..huhu..melepek..

mawar berduri said...

comelnya dia..