Saturday, May 25, 2013

pagi yang indah

Views
*nyanyi lagu 

bangun pagi gosok gigi semayang subuh sambung tido...errkkkkkk...tidur? 

hahaha...orang tua2 pesan, tak elok tidur lepas subuh sebab nanti rezeki tak masuk...macam mana rezeki nak masuk kalau asik membuta ajer...cit...

orang bangun solat subuh, alia bangun sebab berak...nampak tak connection di situ? hoho...maksudnya, alia taknak susahkan mamanya bangun 2,3 kali, bangun solat, terus tukar pampers alia...seee....satu kali bangun saja kan...

pastu sambung tidur sama2 ngan alia...hohoho...last2 mama dia bangun, alia tak bangun2 lagi...apalagi, kasi kacau itu budak kicik...sebenarnya, dia dah nak bangun dah, tp syiok kot mama duk peluk dia, tu yang taknak bangun lagi tu...

bila masing2 dah bangun, wajibla gudik2 sama dia...siap terkekek2 lagi dianya, punyala galak...pastu snap gambar dia...

                      
asik tengok muka dia dalam kamera

                     
                              say cheeeseeeeee....

notakaki : alia dah tidur semula, apalagi, mama nya bangun melantak...tq room service...wakakaka


7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

ewahhhhewahhhhhh..........suke nya bila alia ceria (*nyanyi lagik*)

Mimie Najib said...

alia..napa muka serius je..kasi senyum lebar skit.. :)

mawar berduri said...

gambar pertama serius jer muka..gmbr kedua tu rasa nak cubit jer pipi dia..

Deqla Manjew said...

manisnya dia senyum... agaknya pic petama tu dok pikir nk senyum ke x nk senyum ke x..skali mamanya buat lawak kot dpn camera.. tu yg x tertahan tergelak..hihihi..

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

first pic : weih ape hal plak amik gambar aku ni??
second pic : alang2 amik....biar kiut...hehehe

Intan Akma said...

pandai baby pose ye... ;D

Intan Akma said...

hamboi...ayat melantak tu hengat...