Friday, May 10, 2013

kemelut perasaan

Views
waaaa...sedihla plak rasa hati ni bila ngenangkan esok dah nak balik sabah...meninggalkan tanah tumpah darah...hukhukhuk...

ari ni banyak habiskan masa lipat baju dan kemas2 pape yang patut untuk dibawa ke sana...ikutkan ati ni jugak, nak je angkut sume stok benang yang ada ni...tapi...apakan daya...tak larat nak mengangkut...jadi, utamakan keperluan alia dulu...

alia pun asik nangis je, macam tau2 je sedih nak ninggalkan tokma dan tokbah nya...nak buat macam mana sayang, kita pergi kejap je, nanti mama balik lagi untuk sambung treatment...

notakaki : for the first time alia akan ke sabah dan berpisah ngan tokma tokbah...*tears

16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ain...tabahkan hati ek... Farah faham cam mana ain rasa... hu hu hu... takper takper nanti balik lagi...

Fyzal said...

selamat pulang ke Sabah.

Deqla Manjew said...

owhh mmg dok sana eh... moga selamat smpai.. kim slm org sabah...hihi

Intan Akma said...

biase la tu da lama duk pantang kat umah parents kan...saya parents kat selangor je bila habes pantang nak balik kl je pon, tu pon nanges haha..terok kan macam la jauh sabgat

Mimie Najib said...

sabar ye ain..kuatkan hati.. sian alia.. sedih ye nti xde kawan layan dia..

cik azLyzah⊙.☉ said...

selamat datang baby aliaaaaa...
sape jage alia nanti kalau ain keje??

#sowi dear,hari ne baru berkesempatan nak bw..misss u :)

mawar berduri said...

wah..blik sabah eaa...sabah kat ne...?huhu...

therosputih said...

farah
time kasih banyak2 tau farah...

therosputih said...

fyzal
terima kasih...

therosputih said...

deqla
orang sabah ramai wooo...hehehe

therosputih said...

intan
kalau boleh, nak duk ngan parents sokmo...hukhuk...tak kisahla apa orang nak kata...

therosputih said...

mimie
itulah...celik mata tengok mama nya je lah yang ado...

therosputih said...

cik azlyzah
hehe...greets from a sabahan...hehehe

therosputih said...

mawar
aah...sabah di lahad datu...felda sahabat...ada beran? hehehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahahahaa....nanti alia dah tau cakap sabah.balik klantan nenek alia mesti pening...tak faham ape yg alia cakap..

JaSSNaNi said...

sedey la.. mana tau ain dah nak balik sabah.. semoga semuanya berjalan dengan lancar ye.. jaga alia baik2.. sob sob.. !