Sunday, May 19, 2013

check out = say bye2 to aircond

Views
sadis betoila, duk otel semata2 nak feel tido dalam aircond...adoyai...ni kalau ada pihak lain yang bace nih, kompem kena label SADIS gak ngan dorang nih...hukhukhuk...nak buat macam mana...duk umah sini, bukan taknak pasang aircond, tapi bila beli, akan bermasalah nak cati orang untuk pasangkannya, kannnnn...mesti korang akan rasa, 'eh, bukan ke billa beli aircond, dia akan terus pasang, nanti kita bayar je la kan?' ha...itulah yang korang taktau...memandankan jarak bandar ngan umah aku tu jauh, maka dorang tak provide pemasangan...jadik, kena pandai2 cari orang untuk pasangkannya...

dahlah cite pasal aircond...kita cite pasal benda lain la plak...

okeh...moh alia, kita berangkat...

notakaki : perjalanan yang jauh masuk ke dalam itu felda...


7 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum.... Ain, jarak jauh? Bape jauh tu ain, penah nampak tempat tu dlm tv, felda apa yg ain duduk tu,? Yg perang dengan org sulu tu yer... Ape pun smoga alia dan ain selamat sampai umah, jauh kan....

therosputih said...

kak nani
ain duk felda sahabat...aah, yang masuk paper tu la...hihi...betul2 kat area umah ni...

Deqla Manjew said...

hahahaha... deqla pun suka tmpt beraircond.. tp umah sendiri xde aircond..mmg sadis kan kite ni... huhu..pas ni beli la aircond..

cik azLyzah⊙.☉ said...

dear,,nape tak beli aircond mcm cik je..ade kan aicond terbaru..yang beroda punyaaaaaaa..

mawar berduri said...

lagi sedap tdo klu ada aircond..klu siang tu tak lah juga terasa panas..lagi2 skrg cuaca pns giler..

Intan Akma said...

alololo..cian nye baby..

Intan Akma said...

awak saya pon x bli air cond sbb duduk rumah sewa.so my hubby beli portable air cond..pasang sendiri jer..xsusah kot (sbb hubby yang pasang ;D)bendenya pon kecik jer..tapi kalau letak kat bilik boleh tahan sejuk gak