Tuesday, May 7, 2013

bestnyer soping!!

Views
sape setuju ngan tajuk entry aku di kala tengah2 malam gini? haha...aku yakin, kalau 10orang duk baca entry nih, saploh2 akan cakap SUKE kuat2 kan...haha...

for the first time ever, aku berjaya keluar soping baju dan barang2an yang lain untuk alia...hahaha...betapa sadis dan naifnya aku kan...huh...gini lah jadiknya kalau asik terperap duk umah jer...

notakaki : yang tak bestnya satu jer, duit habis...waaaaa

11 comments:

Deqla Manjew said...

kalo xnk duit habis x yah la soping..haha.. deqla x biasa soping sorg2.. lagi naif..

Intan Akma said...

bila dah ada baby memang susah sket nk sopink2 ni...kekadang my hubby kate kalau ada masa keluar ngan kawan tu pegi la shopping...hehe.sbb kalau bawak anak tak jd beli ape

Mimie Najib said...

shopping memang best..tp bila duit makin menipis, mula la rasa mcm nyesal pula shopping..hehehe

mawar berduri said...

memang best...tp bila nak dekat ujung bulan..rasa x best dah..hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

Ayat yang tak best nye terpakse di kecilkan sebab memang tak best di lihat...huahuahuaaa

therosputih said...

deqla
tapi soping tu best wooo...ekekeke

therosputih said...

intan
wah...bestnya suami...memahami bonar eh...hehehe

therosputih said...

mimie
bila nyesal tudah datang, rasa cam nak jual balik je apa yang dibeli...

therosputih said...

mawar
itulah...setujusesangat...

therosputih said...

cik
hahaha...nasibla cik memahami...hahaha

Mimie Najib said...

bila terfkir nak jual, mula la terbit rasa syng..hehehe