Monday, May 27, 2013

alia with her cloth diaper

Views
aiyarkk...cadangan asal nak pakaikan alia with her first cloth diapers malam semalam lagi, tapi...masa jemur2 tu, punyala ingat panas sampai ke petang, rupanya idak...sampai tengah hari jerk...so, tak sempat insert nya kering...

pagi ni, baru boleh pakaikan dia dengan cloth diapers aka CD...

                     

opsss...seksinya anak mama...wakakaka...alia ngah khusyuk duk abuu2 sambil main2 ngan mainan 'ikan kering' dia...

semoga usaha aku untuk membantu menyelamatkan bumi disertai oleh ibu2 lain kat luar sana...jom kawan2!

notakaki : manala abang posmen nie, tak sabar nak tunggu next 10pcs nih...


13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comelllll....kaler pink...nanti sharing2 ek ain... he he he... aunty pun nak tau jugak... let's stop killing the tree.... *_^

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhhhh...mama alia tengah berkempen tueeee...hehehhehe
ok2...tunggu auntie dapat baby baru sesame menyelamatkan bumi ek...

ayut said...

selain selamatkan bumi blh jimat byk.. :) yg pasti kena rajinkan ain :)

JaSSNaNi said...

wow.. banyak order.. 10 tu... :) good job dear.. selamatkan bumi anda.. :) fiyya lom lagi.. :P

Deqla Manjew said...

alolo..comelnye dia pakai pampers...geram rasa nk cium je peha tu.. suka bau baby!

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

pok cek.......hahahahahaha lama tak tgk XD

Mimie Najib said...

comelnya.. =)

Mimie Najib said...

bagus mama alia ni.. dapat menjimatkan wang..nanti boleh balik kmpung selalu kan alia.. =)

Intan Akma said...

ikan kering..kikiki..kikiki..

Intan Akma said...

niat dihati memang nak guna tapi...memikirkan rajin dengan tak aje nak membasuh nya haha..semua nak express...

mawar berduri said...

comel jer alia...

mawar berduri said...

benda kalau jimat ok lah kan..

Tampawan said...

alia comellah teringin nak jumpa dia hehehe