Sunday, May 12, 2013

alahai

Views
semalam sampai sabah...ari ni bergerak masuk ke rumah...owh...sangatlah tak best...tapi nak buat macam mana, got no other choice already...

pagi ni, spend the whole morning gudik2 godeng2 alia...seronok gile dia...terkukik2 dia gelak...alahai...last2...alia ketiduran...maka...mama pun ready lah untuk breakfast...masa bangun tidur tu, sempat jeling arah dia...huk alahai...apa yang terkeluar dari kepompong selimut nih? iskh3...

                     
tetibe je terperasan kaki comel dia terjulur keluar dari selimut...kemain lagi selimut bungkus...

naik kete nak gerak balik, sepanjang perjalanan jugakla alia tidur...bagus jugak dia tidur, sebab takdelah dia bosan je kan...

                     
 tidur dengan mula kelat je sebab tak selesa gamaknya, bunyik2 kete lalu lalang lagi, keadaan jalan lobang sana lobang sini...hadoiyai...bertambah2 sakit pinggang aku...hukhukhuk

notakaki : terserempak ngan kawan sekerja, baru je nak buat ala2 halimunan, kantoi plak...hahaha

6 comments:

mawar berduri said...

comel dia tdr...

Mimie Najib said...

kaki alia tuuuu..sangat laa comell... =)

Intan Akma said...

kiut je kan jari jari baby ;D

cik azLyzah⊙.☉ said...

Hahahaha....comei je kaki terkeluar...tak sabar pulok nak ade anakkkk...

Deqla Manjew said...

alolo..comelnye kaki dia terselit gitu..hihi...

JaSSNaNi said...

memang lena betul alia tido.. sayu je rasa..