Monday, May 13, 2013

rasa macam hamster

Views
aku yakin ramai sini pernah makan donut from big apple kan? aku nih dikiran peminat tegar la jugak ngan big apple nih, kalau singgah sana, mesti order teh apple, pastu wajib amek donut alien tuh...yang lain, memang aku tak pandang la...

sekalik, one of my housemate masa kat bintulu, dia suka sangat donut jenis yang ada kuaci banyak2 nih, aku lupa plak apa namanya...once aku try, aku pun jatuh cinta beb...kikikiki...so, kalau gi big apple, mesti amek 2 jenis nih...alien ngan kuaci nih...

                     
                              ada gaya jadik model tangan tak di sini? ngeh3

ngah syiok2 bantai donut nih kan, satu soklan kuar dari mulut aku...

                        aku rasa macam aku nih hamster je makan donut kuaci nih

setuju tak ngan aku? hahaha...those yang suka donut kuaci nih, jangan marah ek...aku takdak niat nak kutuk sesape...

satu benda habit aku bila makan donut kuaci nih, aku share ngan korang...

aku mesti rasa lenguh bila kunyah donut nih sebab aku nak gigit sume kuaci2 dia, hihihi...korang macam tu gak ke?

notakaki : petang2 gini cite psl makanan la plak...best jugak kalau menu petang gini, wakakaka

17 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

ehemmmmehemmmmm...mintak sikittt...cehhh tak aci melantak sorang2..
kat ld ade ke bigapple?tak penah nampak pulakkkk

Mimie Najib said...

pernah mkan big apple sekali je kut.. tu pun xlalu..sebab manis sangat rasa cream2 dia..hehe..

mawar berduri said...

sedapnyer.....

Intan Akma said...

hahaha...bole la bole la..hamster..dah terbayang hamster tengah geget2 kuaci..kikiki

JaSSNaNi said...

assalam ain..
akak pernah nampak gak donat ni. tapi tak pernah rasa yang ni.. sedap ke? kuaci sedap la ain.. bukan hamster je makan.. kita pun dok depan tv syok makan..

therosputih said...

cik
alaa...ini big apple kat tawau...ld mana ada...ld ada pizza hut, secret recepy...

therosputih said...

mawar
sedap sangat!!

therosputih said...

mimie
tak suka jgk yg ada krim2 tu, kalau coklat takpe...

therosputih said...

intan
hamster cute takpe...boolat2 je hamster nya...

therosputih said...

kak jassnani
try la akak...donutnya sume sama, yang best tu sbb kuaci dia tu...

Deqla Manjew said...

laa... donut kuaci.. memula tgk gmbr ingtkan tempe.. hahahaha... ke laut dah deqla ni hah.. ish..

therosputih said...

deqla
ouwh tempe...lama tak makan tempe...deqla la ni, buat ain kempunan tetibe je...heheheh

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhaha..dah agak dahhh..

kene buat sendiri lah mcm tu...tapi kene kopak kuaci lah sendiri2 :P

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

mcm best je donut.....

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

nak tolong belikan???

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

nak tolong belikan???

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

hehehehe